Remonttilaina yritykselle

Credinord

Yleinen, Yritystoiminta

Etusivu » Blogi » Remonttilaina yritykselle

Kaipaako yrityksesi toimitilat pientä pintaremonttia tai kenties perusteellisempaa korjausta? Päivitystä yrityksen ulkoiseen ilmeiseen luo viihtyisät, mutta toimivat toimitilat. Niissä asiakaskohtaamiset ovat mukavia ja neuvottelut sujuvia. 

Pienemmillä tai keskikokoisilla yrityksillä on harvemmin suoriltaan pääomaa sijoitettavaksi toimitilojen uusimiseen. Yrityslaina auttaa myös remontointi tarpeissa. Pienen pintaremontin tai suuremman korjauksen rahoitukseen voi kilpailuttaa yrityslainaa CrediNordilta 1 000 – 10 000 000 euroa

Toimitilojen päivityksessä huomioitavia asioita

Yrityksen toimitilojen tulee olla viihtyisät ja toimivat niin asiakkaiden kuin siellä työskentelevien työntekijöidenkin mielestä. Viihtyvyyden lisäämisen ohella myös tilojen toimivuus on otettava huomioon remontin suunnittelussa. Pienillä asioilla voidaan lisätä kolkoilta tuntuvien toimistojen viihtyvyysastetta niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. 

Remonttia suunniteltaessa kannattaa luottaa ammattilaisen apuun. Siten toimitiloista saadaan kaikki hyöty irti ja luodaan aidosti asiakaskohtaamiseen soveltuvat ja työntekijöiden tarpeita mukailevat tilat. Ammattilaiset osaavat myös huomioida mahdolliset sähkövirran lähteet tai vesiputkistot isommissa muutostöissä. Keräsimme alle lyhyen listauksen remonttisuunnitelmissa huomioitavista asioista

Valaistus

Vaikka katossa sirisevät loisteputkilamput olisivatkin edullisempi ratkaisu, ne lannistavat lopulta innokkaimmankin työntekijän motivaation. Toimitiloihin on suositeltavampaa hankkia valaistus, jonka tehoa voidaan säädellä tarpeiden mukaiseksi. Luonnon valon hyödyntäminen on yleensä paras vaihtoehto. Huono valaistus rasittaa työntekijää, vähentää työtehoa ja viihtyvyyttä. Pahimmillaan se voi myös johtaa työtapaturmiin.

Hyvin suunniteltu valaistus tulee sopivasta suunnasta häikäisemättä tai aiheuttamatta häiritseviä varjoja. Valo auttaa hahmottamaan työskentelytilaa ja antaa valoa tasaisesti tilan pinnoille. Katselukohteiden värit pysyvät hyvässä valaistuksessa mahdollisimman luonnollisina. 

Rauhallinen äänimaailma

Jokaisella työntekijällä tulisi olla työskentelyrauha. Mitä avoimemmat toimitilat ovat, sitä enemmän siellä kantautuu erilaisia ääniä. Kun samoja tiloja käytetään useiden erilaisten työtehtävien suorittamiseen, voi tilan äänimaailma kasvaa todella levottomaksi. Tämä vähentää työntekijän keskittymiskykyä ja vireyttä. 

Erilaisilla tilaa jakavilla esimerkiksi puolieristetyillä levyillä voidaan rauhoittaa yleistä äänimaailmaa. Ammattilaiset sisustussuunnittelijat osaavat ottaa myös tällaiset asiat huomioon luodessaan uusia toimitiloja. Kokonaisvaltaisella tilasuunnitelmalla kartoitetaan koko tilan luonne ja toiminnallisuus. Hyvän työvireen ylläpitämiseksi melun ei pitäisi antaa nousta tarpeettoman suureksi, eikä sen pitäisi antaa jatkua pitkiä aikoja kerrallaan.

Vuokratilat ja taloyhtiön lupa

Yrityksen toiminnan tapahtuessa vuokratuissa toimitiloissa on remonttiin pyydettävä vuokranantajan lupa. Kannattaa myös miettiä tarkkaan, kuinka työlään remontin viitsii vuokratiloihin toteuttaa. Toisinaan vuokranantajat ovat hyvinkin tiukkoja tiloissa tehtävien remonttien suhteen. Yleisesti ottaen kuitenkin remontoinnilla tehtävät parannuksen tilaan ovat myös vuokranantajan etu. 

Tilan omistaja hankkii myös taloyhtiöltä luvan remontille. Lupa on tarpeen erityisesti silloin, kun remontissa joudutaan koskemaan tilan kantaviin rakenteisiin. Luvan saaminen voi viedä oman aikansa, joten remonttia suunniteltaessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Näin remontti päästään aloittamaan halutussa aikataulussa.

Kilpailuta urakoitsijat

Suunnitellun toimitilaremontin lähestyessä kannattaa kilpailuttaa erilaisten remonttialan yritysten ja urakoitsijoiden tarjouksia. Kilpailuttamiseen kulunut aika maksaa itsensä takaisin edullisimman tarjouksen löydyttyä. 

Netistä etsimällä erilaisia rakennusalan yrityksiä löytää paljon myös arvosteluja ja kokemuksia kyseisen yrityksen jo suorittamista remonteista. Tutustumalla useampiin vaihtoehtoihin löytää juuri sen oman yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivan palvelun tarjoajan. 

Joissakin remontin vaiheissa on mahdollista myös hyödyntää yrityksen omaa henkilökunta jossain määrin. Esimerkiksi viihtyvyyteen ja sisustukseen liittyviä asioita voi tehdä kuka tahansa. Myös remonttia edeltäviin tilojen purku- ja siivoustehtäviin voi osallistuttaa työntekijöitä. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin, kun toimitilat joudutaan sulkemaan joksikin aikaa remontin takia. Työntekijöitä ei tarvitse täysin lomauttaa siksi aikaa. Yrityksen rahoitus remonttia varten on myös aina kannattaa suunnitella valmiiksi ennakolta.

Hyvä toimitilojen suunnittelu

Hyvin suunniteltua ja toteutettua toimitilaa voidaan pitää myös johtamisen työkaluna. Remontoiduilla, asiansa ajavilla toimitiloilla voidaan lisätä henkilökunnan hyvinvointia, työtehoa, sekä työhön sitoutumista huomattavasti. Toimivissa toimitiloissa työskentelevät tekijät saavat usein paremmin upeita ratkaisuja aikaan. 

Onnistuneen lopputuloksen pohjalla on tilasuunnittelu, joka luo yritykselle paremmat toimintaedellytykset. Toimitilat luovat osaltaan myös yrityksen sisäistä kulttuuria, jonka tarkoituksensa on tietysti saada työntekijät ja liiketoiminta kukoistamaan. Edustavat, ajan mukaiset toimitilat tukevat yrityksen brändiä ja luovat tuottoisia asiakaskohtaamisia. 

Hyvät toimitilat ovat paitsi viihtyisiä ja visuaalisesti näyttäviä myös yrityksen toiminnan optimaalisesti mahdollistavia kokonaisuuksia. Remontin tarkoituksena tulisi olla aikaa kestäviä ja käytännössä hyvin toimivien ratkaisujen luominen. Remonttisuunnitelman tulisi olla realistisesti toteutettavissa sopivassa aikataulussa. Aikaa kestävä kokonaisuus ottaa huomioon myös tilojen muunneltavuuden erilaisille käyttötarkoituksille sopiviksi. 

Remonttilaina yritykselle sähköisesti

Yrityslainaa saa kätevästi haettua verkosta rahoitusyhtiöiltä kuten CrediNord, helpommin kuin pankeista. Pankkien myöntämissä lainoissa, korot ja kulut eivät koskaan ole yhtä selkeästi selitetty kuin CrediNordin tarjoamissa lainoissa. Lainaehdot ovat selkeät ja mahdollistavat yrityslainan myös pienemmille yrityksille joita pankeilla ei välttämättä ole aikaa palvella.

Remonttilaina yritykselle CrediNordilta

Jos yrityksesi toimitilat vaativat pientä uudistusta tai suurempaa peruskorjausta, surffaa CrediNordin sivustoille ja laita kilpailutus vireille. Lainahakemuksen kirjaaminen palveluun ei veloita yritykseltä mitään, eikä se sido mihinkään. Lomakkeen täyttämiseen kuluu vain pari minuuttia ja tarjouksia on mahdollista saada jopa 15 minuutin kuluessa.

CrediNord on kotimainen sähköisesti toimiva edullista ja nopeaa yritysrahoitusta kilpailuttava palvelu. Tavoitteena on tukea pieniä ja keskikokoisia yrityksiä niiden toimintaedellytysten parantamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Lainat luodaan joustavasti jokaisen yrityksen tarpeiden ja tilanteiden mukaisiksi. 

Maksuajan voi itse määrittää 6-18 kuukauden välille. Lainan voi maksaa takaisin nopeammin ilman erillisiä lisämaksuja. 

Olipa suunnitelmissa sitten suurempi peruskorjaus tai viihtyvyyttä ja työtehoa lisäävä pintaremontti, meiltä CrediNordilta saat parhaimmillaan yrityslainaa saman päivän aikana hakemisesta. Lainaa voi hakea 1000 – 10 000 000 euroa.

Muut yleiset yrityslainan käyttökohteet

Asiakkaamme ovat käyttäneet yrityslainaamme moneen eri käyttökohteeseen. Alle olemme listanneet muita yleisiä käyttökohteita. Painamalla aihetta voit lukea siitä myös lisää. Yrityslainaamme on muun muassa käytetty:

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.